Kies een training als je vooruit wilt.
Step by Step.


Shit or Shine biedt tegen hele gereduceerde tarieven de trainingen aan.
Het doel is om een kostendekkend product te ontwikkelen waarbij de prijs voor jou laag kan blijven.
Je kan ons helpen door Shit or Shine te promoten op de Social Media als het jou wat heeft gebracht.
Elkaar helpen en versterken. Dank je wel.

Self Care Planner

Deze Engelstalige PDF planner is een geweldig hulpmiddel op weg naar nog meer happiness. De planner zit boordevol doordachte en bewezen oefeningen, inspiratie, checklists en trackers en helpt je op weg naar succes op het gebied van zelfzorg. 

  • leer beter voor je zelf te zorgen op fysiek, emotioneel en sociaal vlak; 
  • ontdek nieuwe routines en vorm positieve gewoonten;
  • vier dat je je doelen hebt bereikt;
  • verminder angst, verbeter je humeur en vergroot je zelfvertrouwen.

Is het gevoel van Happiness nog ver weg voor je? Dan kun je door deze stappen te zetten al een mooie brug slaan richting meer happiness.Hoe meer je oefent en uitprobeert, hoe beter het gaat lukken om happiness te beleven en te voelen.

Online Training:
Fitter door Voeding

In deze volledige online training word je 10 weken begeleid. Je krijgt heel veel antwoorden op voedingsvragen, inzicht in je eigen eetpatroon en je kunt die vergelijken met wat je lichaam dagelijks nodig heeft. Ook leer je door middel van opdrachten hoe je gezonder met voeding om kan gaan. De recepten ondersteunen daarbij. Je ontvangt een werkboek waarin alle opdrachten staan en je je ervaringen en keuzes kunt noteren.

 

Het is laagdrempelig en op maat om kennis te maken met je eigen voeding en de mogelijkheiden. Door hieraan mee te doen ga je altijd gezonder eten, wat alleen maar goed is. Heb je al zin om mee te doen? 

Online Training: Fitter door Bewegen

In deze volledige online training word je 10 weken begeleid. Je krijgt achtergrond informatie en inspiratie, en leert door middel van video's de oefeningen goed uit te voeren. Je gaat aan de slag met een 20-tal opdrachten.

 

Het is laagdrempelig en op maat om je eigen fitheid door bewegen te verbeteren op de manier die bij jou past. Dus geen gesjeesde sport instructeurs, maar Elsbeth maakt de video's zelf. Heb je al zin om mee te doen?